Kiadó irodák

A világ legnagyobb irodaszolgáltatója nyitott központot a Fészek Irodaházban Pécsen.

Megnyílt a Regus a Fészek Irodaházban Pécsett: A Fressnapf az első bérlők között

Örömmel jelentjük be, hogy ünnepélyes keretek között átadásra került a Fészek Irodaházban a világ legnagyobb irodaszolgáltatója, a Regus, első vidéki hibrid irodaközpontja. Az első bérlők között a Fressnapf International Business Services (FIBS) is megnyitotta új szolgáltatóközpontját, amely a cég HR, pénzügy, számvitel, marketing és IT tevékenységeit támogatja.

A Fészek Irodaház célja, hogy modern és inspiráló munkakörnyezetet biztosítson a helyi és nemzetközi vállalkozások számára egyaránt. Az új hibrid központ ideális megoldást kínál Magyarország déli régiójában dolgozóknak, hogy a home office és az irodai munkavégzés közötti egyensúlyt fenntartva, harmonikusabbá tegyék a karrier és a magánélet közötti egyensúlyt.

 

Papp Zoltán Péter és Dr. Krausz Róbert, az irodaház tulajdonosai így nyilatkoztak:
„Nagy álmunk vált valóra azzal, hogy egy olyan irodaházat varázsoltunk a Fészekből, amely nemcsak a helyi vállalkozásoknak, hanem az ide települő világcégek számára is vonzó helyszínt biztosít”

Péterffy Attila, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere hozzátette:
„Pécsnek kiemelt fontosságú célja, hogy ilyen színvonalú irodaházakat tudjon felmutatni az ide érkező cégeknek. Különösen örülünk annak, hogy ez a szakmai szférából indított fejlesztés ilyen cégeket vonzott Pécsre, mint a Regus és a Fressnapf.”

Markus Martens, a Fressnapf International Business Services alelnöke szerint: „A „Happier Pets. Happier People.” vízióval hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott és elégedett munkatársak jobb döntéseket hoznak és jobb eredményeket érnek el. Örülünk, hogy az IWG Regus márkájával való partnerségünk révén rugalmas, hibrid munkahelyet kínálhatunk dolgozóinknak. Ez a partneri megállapodás lehetővé teszi kollégáink számára, hogy otthonukhoz közelebb, a mindennapi ingázástól megkímélve járhassanak be az irodába.”

A Fészek Irodaház elhelyezkedése kiváló: a belvárosban található, a posta, vasútállomás, buszmegállók, szállodák, éttermek, bevásárlóközpontok, parkok és Pécs főtere is közvetlen közelében található. Az új helyszín elsőként teremti meg a hibrid munkakörnyezetet a Dél-Dunántúli régióban.

Yulia Lytvynenko, az IWG country managere elmondta:
„A magas színvonalú, rugalmas munkaterületek iránti igény tovább növekszik, ahogy a hibrid munkavégzés az új normává válik. Nagy örömünkre szolgál, hogy bérlőként köszönthetjük a Fressnapf International Business Service ügyfélszolgálati irodáját, amely jól mutatja, hogy a hibrid munkavégzés megoldásai a fővároson kívül is népszerűek.”

A Fészek Irodaház és partnerei továbbra is elkötelezettek abban, hogy hozzájáruljanak Pécs gazdasági fejlődéséhez, és támogassák a helyi vállalkozásokat modern, rugalmas munkaterületek biztosításával.

További információért látogasson el a Kiadó irodáink oldalra.

Teremtse meg vállalkozása otthonát a Fészekben!

Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba

Érdeklődik irodáink iránt?
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel válaszolnak minden kérdésére.

Cím: Pécs, Rákóczi út 17, 7621
TELEFON +36 72 223 009
E-mail info@feszekirodahaz.hu