Kiadó irodák

Kiadó irodák

Rugalmas lehetőségek a Regustól

Méret: Iroda rövidtávra, tárgyalóbérlés, coworking - választható m2

A Regus több rugalmasságot kínál a cégeknek és alkalmazottaknak egyaránt abban, hogy miként és hol kívánnak dolgozni.  A választás az Ön kezében van: legyen szó rövid vagy hosszú távú iroda bérlésről, coworking terek igénybevételéről vagy tárgyaló foglalásról.

Bármelyik szolgáltatásunkat választja biztosítjuk, hogy Önnek csak vállalkozása fejlesztésére kelljen összpontosítania, minden más adott legyen a kényelmes és élvezetes munkavégzéshez.

Amennyiben a napjainkban egyre népszerűbb hibrid munkavégzés az optimális megoldás Önnek, cégünk segít a legjobb és legköltséghatékonyabb lehetőség kialakításában.

Szolgáltatásaink:

 

Irodahelyiség

 

Egy tér, amely valóban az Önöké

Optimalizált, inspirációt adó munkakörnyezetünk lehetővé teszi a csapatok számára, hogy maximális teljesítményt nyújtsanak.

Függetlenül attól, hogy egyetlen asztali helyről vagy egy komplett épületről van szó, kínálatunk skálája széles és testreszabható, hogy minden igényét kielégítsük.

Komplett irodai megoldásainkban minden szükséges elem megtalálható a bútoroktól az átfogó wifi-hálózatig, így az Önnek csak az üzleti célokra kell fókuszálnia. A munkateret rövid vagy hosszú távon is bérelheti, és az Ön vállalkozásának specifikus követelményei szerint alakíthatja azt.
 

Irodáink jellemzői:

 

 

Tárgyaló bérlés

 

Csapatok Összehozása

Tárgyalóink színes választéka lehetővé teszi, hogy az ideális környezetet válassza megbeszéléseinek, interjúknak vagy képzési programjainak. Legyen szó üzleti rendezvényekről, állásinterjúkról vagy kreatív workshopokról, segítünk a legmegfelelőbb helyiség kiválasztásában.
 

Az Ön Kényelme Mindenekelőtt

A legújabb technológiai eszközök és az elkötelezett segítő csapatunk gondoskodik arról, hogy minden flottul haladjon. Akár catering szolgáltatást is nyújtunk, ha szükséges.

Ügyfelei számára impozáns élményt nyújthat teljesen felszerelt tárgyalóinkban, ahol minden lehetőség adott a sikeres és emlékezetes tárgyalásokhoz, előadásokhoz vagy workshopokhoz. Óraalapú foglalási rendszert is kínálunk, és segítőkész csapatunk minden szükséges lépésben támogatja az esemény zökkenőmentes lebonyolítását.

Minden helyiségünk teljesen felszerelt, magas minőségű bútorzattal és videokonferencia eszközökkel, így Ön azonnal hozzáláthat a hatékony és produktív találkozókhoz.

 

 

Coworking

 

Kommunikáció és Kollektív Munka

Coworking területeinket úgy terveztük, hogy elősegítsék az együttműködést és a csoportmunkát. Végezze munkáját akár hasonló szakmai háttérrel rendelkező emberek társaságában.

Az Önnek legmegfelelőbb módon foglaljon fix asztalt vagy, ha a körülmények úgy kívánják, válasszon egy alkalmi ("hot desk") munkaállomást, és nyitottá válhat új üzleti lehetőségek előtt.

A munkához nélkülözhetetlen eszközök teljes körű biztosítása

Minden apró részletre odafigyeltünk coworking helységeinkben, és tapasztalt, helyszíni támogató csapatunk minden szükséges segítséget megad, hogy zökkenőmentes legyen a munkavégzés. Egyszerűen csak érkezzen meg és kezdjen hozzá azonnal a feladataihoz, a többiről mi gondoskodunk.

 

 

Virtuális irodák

 

Berendezkedés az üzleti világban

Virtuális irodai megoldásaink lehetővé teszik, hogy globális jelenlétet alakítson ki profi üzleti címmel és telefonszámmal.

Ehhez társul számos további kényelmi funkció, például levélkezelés, hívásfogadás, valamint hozzáférés tárgyalószobákhoz, irodákhoz és üzleti lounge-okhoz.

Indulásnál nélkülözhetetlen eszközök

Továbbá azonnali üzleti címet is biztosítunk, ahol tapasztalt helyszíni személyzetünk kezeli a postai ügyeit és fogadja a recepción vendégeit. Alkalmazásunk segítségével könnyen és gyorsan foglalhat munka- és tárgyalóteret.

A vállalkozásának szükséges szolgáltatások

Amennyiben többre van szüksége egy egyszerű üzleti címnél, különböző szolgáltatási csomagok közül választhat, amelyek megfelelnek munkavégzési szükségleteinek. Bárhol végezheti munkáját, és világszerte igénybe veheti üzleti lounge szolgáltatásainkat, vagy rugalmasan használhatja irodáinkat, közös munkatereinket és tárgyalóinkat. Mindezt kiegészíti a postája továbbítása és hívásainak fogadása is.

 

Kapcsolat

Az egyéni vállalkozóktól kezdve a Startup-okon keresztül a világ legnagyobb cégeivel vagyunk kapcsolatban. Lépjen Ön is a legmodernebb irodai konstrukciók felé és vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel.
 

Név: Sipos Nóra
email: nora.sipos@regus.com    
Telefon: +36306240902

Teremtse meg vállalkozása otthonát a Fészekben!

Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba

Érdeklődik irodáink iránt?
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel válaszolnak minden kérdésére.

Cím: Pécs, Rákóczi út 17, 7621
TELEFON +36 72 223 009
E-mail info@feszekirodahaz.hu