Kiadó irodák

Kiadó irodák

Tartós irodabérlés a Fészekben

Méret: Szatelit iroda, nagyobb méretű irodák, hosszútávú bérlés - 200+ m2

A hibrid munkamodell jelenleg egy hatékonyabb üzleti gyakorlat, amely több rugalmasságot kínál a cégeknek és alkalmazottaknak egyaránt abban, hogy miként és hol kívánnak dolgozni. Ebben a környezetben a nagyobb, 200-800 nm irodaterületek azok számára ideális választás, akik hatalmas irodákból szeretnének ebben a munkaerőpiaci környezetben kisebb, de a létszám igényeknek megfelelő méretű irodába költözni.

 

Nagy területű irodahelyiség

Egy tér, amely valóban az Önöké. Egyedileg kialakított, inspirációt adó munkakörnyezetünk lehetővé teszi a nagyobb csapatok számára, hogy kihozzák magukból a maximumot. Függetlenül attól, hogy egy tágas emeleti területről vagy egy komplett szintről van szó, kínálatunk skálája széles és testreszabható, hogy minden igényét kielégítsük. A 200 nm-nél nagyobb irodaterületeink akár minden szükséges elemmel rendelkeznek a bútoroktól az átfogó wifi-hálózatig, így az Önnek csak az üzleti célokra kell fókuszálnia. A munkateret az Ön vállalkozásának specifikus követelményei szerint alakíthatja azt.

A szatelit iroda trend

Manapság az irodapiac egyik meghatározó trendje, hogy a nagy, egy helyre összpontosuló irodákból/irodaházakból, a cégek több kisebb szatelit irodát működtetnek. Elég lehet kisebb szatelit irodákat felállítani például vidéken, ahová egy-egy feladatot központosítanak, a helyi munkaerő-lehetőségeket is kihasználva. Ilyn irodák kialakítása tehát, nem csak pénzügyileg, hanem HR szempontból is kiemelten fontos döntés.

Irodáink jellemzői:

 

Kapcsolat


A nagyobb vállalatoknak különösen fontos, hogy megfelelő irodai környezetet biztosítsanak alkalmazottaiknak. A 200 nm-nél nagyobb irodaterületeinkkel biztosítjuk, hogy minden igényt kielégítsünk. Lépjen Ön is a legmodernebb irodai konstrukciók felé és vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel.

Név: Gergelyné Dominkó Tímea
Telefonszám: +36-70-884-2555
Email: gergelyne.dominko.timea@feszekirodahaz.hu

Teremtse meg vállalkozása otthonát a Fészekben!

Kapcsolat

Lépjünk kapcsolatba

Érdeklődik irodáink iránt?
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel válaszolnak minden kérdésére.

Cím: Pécs, Rákóczi út 17, 7621
TELEFON +36 72 223 009
E-mail info@feszekirodahaz.hu